Toimitus­ehdot

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan Gchockey.fi tuotteita myy Admax Marketing Oy, Y-tunnus 2174115-8. Myymme tuotteita Suomeen sekä kuluttajille ja yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Ahvenanmaalle tilaukset toimitetaan alv 0% (veroton myynti EU:n ulkopuolelle) ja tilaaja on vastuussa mahdollisesti perittävistä tulli- ja alv-maksuista. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen, toimituskulujen ja -ehtojen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.gchockey.fi ostoskärryn kautta. Tilaaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Tiedot tulee täyttää huolellisesti ja toimitusehdot on hyväksyttävä ennen kuin tilaus voidaan vahvistaa. Asiakkaalla on vastuu, että tilauksella olevat tiedot ovat oikein ja näin tilaus pystytään toimittamaan onnistuneesti.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen summa sekä tilatut tuotteet.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout -maksupalvelu https://www.klarna.com/fi/

Verkkopankki- ja korttimaksu:

Voit maksaa tilauksesi heti verkkopankkimaksuna tai luottokortilla.

Klarna -lasku ja -erämaksu:

Klarna -lasku tarjoaa 14 päivää korotonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Voit valita myös erämaksun, jolloin voit pilkkoa laskun pienempiin eriin. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla.

Lisää tietoa Klarna -laskusta ja luottoehdoista löydät täältä https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Toimitusaika
Toimitamme tuotteet asiakkaalle mahdollisimman pian, mutta toimitus lähtee meiltä kuitenkin viimeistään 5 arkipäivän sisällä. Poikkeuksena loma-ajat, joista tiedotamme kotisivuillamme. Tällöin tilausten käsittely- /toimitusaika saattaa olla pidempi. Mikäli tilauksella on kiire, siitä voi ilmoittaa meille sähköpostilla myynti@admax.fi. Jos tilattu tuote jostain syystä on loppu varastostamme, ilmoitamme siitä välittömästi. Asiakkaalla on oikeus tällaisissa tapauksissa vaihtaa tuote toiseen tuotteeseen tai saada maksamansa rahat takaisin, ellei asiakas halua odottaa tuotetta saapuvaksi varastoomme.

Toimitustapa
Verkkokauppamme tilaukset toimitetaan Matkahuollon Lähellä- tai Jakopakettina. Tilatessaan Lähellä pakettina, asiakkaan tulee valita toimituspiste, johon tilaus toimitetaan. Kun matkahuolto on vastaanottanut tilauksen kuljetettavaksi, asiakas saa sähköpostiin tiedon, joilla voi seurata lähetyksen kulkua. Tieto Lähellä -paketin saapumisesta noutopisteeseen tulee tekstiviestinä matkapuhelimeen. Jos asiakas on valinnut Jakopaketin, matkahuolto toimittaa sen tilauksessa mainittuun toimitusosoitteeseen.

Toimituskulut Game Changer -pelin sisältävälle tilaukselle
Matkahuolto / Lähellä-paketti14,90 euroa
Matkahuolto / Jakopaketti19,90 euroa
Toimituskulut ainoastaan lisäosia ja varaosia sisältävälle tilaukselle
Matkahuolto / Lähellä-paketti6,90 euroa
Matkahuolto / Jakopaketti9,90 euroa

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut.

Palautukset
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Mikäli tuote on viallinen tai on toimitettu väärä tuote, palautus on ilmainen. Muussa tapauksessa asiakas maksaa palautuksen.

Palautuksesta on aina ilmoitettava etukäteen kirjallisesti asiakaspalveluumme ennen palauttamista. Asiakaspalvelumme ohjeistaa tuotteiden palautuksessa. Ilmoitus palauttamisesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksen noutamatta jättäminen tai palauttaminen ilman erillistä, kirjallista ilmoitusta ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Emme lunasta postiennakkopalautuksia.

Mikäli vain osa tuotteista palautetaan, emme palauta toimituskuluja. Mikäli tilaukseesi liittyy kaupanpäällistuotteita, on ne palautettava myös siitä osin, kun ne on tulleet palautettavan tuotteen mukana tai tilauksen kokonaissumman edellytyksenä veloituksetta.

Palautettavat tuotteet on lähetettävä takaisin 14 päivän sisällä palautusilmoituksen tekemisestä. Emme vastaanota palautuksia tämän jälkeen. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaalle palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Mikäli maksutavaksi on valittu lasku- tai osamaksu, lasku hyvitetään joko kokonaan tai osittain riippuen asiakkaan palautuksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa ja vialliset tuotteet
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Paketin mukana tullut kuitti toimii takuukuittina tuotteissa, joissa on takuu. Takuuehdot vaihtelevat tuotteittain.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Admax Marketing Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle

HENKILÖTIETOLAIN (523/1999) 10 §:N MUKAINEN REKISTERISELOSTE